Executive Coach

Als Executive Coach en Styling Consultant begeleid en coach ik vrouwelijke professionals, managers en ondernemers die op zoek zijn naar coaching van binnen naar buiten. En mannen die een vrouwelijke touch nodig hebben. Bijvoorbeeld de managers en ondernemers die minder coaching krijgen dan hun medewerkers. Alsook managers die net een promotie hebben gemaakt en worstelen met de nieuwe verantwoordelijkheid, autoriteit en presentatie.

Werkwijze

Ik coach je om specifieke leiderschapscompetenties te ontwikkelen en te versterken. Dit zijn korte, stevige trajecten om te komen tot het gewenste resultaat. Gewerkt wordt in een intensief contact om een of meer van de leiderschapscompetenties te ontwikkelen. De benadering is actiegericht door het opstellen van doelen, maken van plannen, het uitvoeren van die plannen en reflectie. Daarbij hoort de ingebouwde voortgangscontrole en het kunnen klankborden op gewenste momenten. E-coaching zoals e-mail, telefoon, chat of Skype/Zoom is onderdeel van het traject.

Resultaat

Executive coaching heeft als resultaat dat je effectiever bent in je werk, beter om kunt gaan met je kwetsbaarheid, jezelf krachtiger voelt, beter in balans bent, meer plezier hebt in je werk of beter keuzes kunt maken.
Je krijgt weer grip op jezelf, je talenten en je carrière. Bovenal leer jij jezelf écht kennen, zodat je vanuit een nieuw en fris perspectief stappen kunt zetten. Jouw actieve bijdrage is het meest verantwoordelijk voor dit resultaat.

Styling

Daarnaast zal aandacht besteed worden aan de buitenkant. Hoe kun je jezelf het beste presenteren qua kleding, make-up en accessoires. Ik heb een praktijk aan huis waarbij er in alle rust en integriteit gespard kan worden.