Werkwijze

Als Corporate Trainer ben ik inzetbaar op veel fronten binnen uw retail teams

Denk daarbij aan het ontwikkelen en implementeren van een verkooptraining voor de winkels tot het trainen van store managers en district managers op het gebied van leiderschap en team coaching.

Intake

Tijdens onze eerste kennismaking hoor ik graag waar de pijnpunten en verbeteringen liggen op het gebied van klantbeleving en omzetgroei. Aan de hand van een analyse van het bedrijf, gesprekken met de key stake holders en het bezoeken van meerdere winkels maak ik een actieplan en voorstel. Dit is voor een op maat gemaakte training met behoud van de bedrijfswaarden, cultuur, visie, missie en strategie.

Aan de slag

De training schrijf ik zelf en zal ik uitrollen en overdragen aan store managers, training experts of training managers in het bedrijf. Daarnaast is het belangrijk om een investering te doen in e-learning indien dit nog niet in gebruik is. Blended learning is de meest effectieve manier van trainen en bestaat uit e-learning, classroom training en self learning. Als de training is gelanceerd en geïmplementeerd is het project afgerond. Vervolgens zal ik regelmatige check-ins doen met uw organisatie om te kijken waar er nog uitdagingen en verbeteringen liggen.