Jezelf blijven ontwikkelen in tijden van crisis.

Geplaatst op door in de categorie Blog

Online trainingen zijn daarin DE uitkomst!

Het coronavirus verandert ons koopgedrag; consumenten vermijden contact en wijken (nog) vaker uit naar het internet. Voor een deel van de consumenten zal de stap naar de online winkel uitlopen op een positieve ervaring. Dat deel zal vaker online gaan winkelen. Hoe kun je er voor zorgen dat je na de crisis dat deel consumenten en nieuwe consumenten naar je stenen winkel trekt en behoudt? Want de behoefte aan contact en interactie met mensen zal des te groter zijn als de corona crisis voorbij is. Veel non food winkels zijn gesloten en het personeel zit thuis.

Dit is het moment om na te denken hoe dingen en processen anders kunnen. In een stenen winkel kun je nog zoveel meer. Denk bijvoorbeeld aan blurring concepten waarbij horeca en retail samen komen. En terwijl het personeel thuis zit kunnen ze van de nood een deugd maken. Ze kunnen zich al voorbereiden op een nieuwe aanpak dmv het volgen van een online training hoe ze na de crisis van kijkers nog meer kopers maken. Zodat wanneer de winkels weer geopend zijn ze met nog meer energie, passie en ideeën aan de slag kunnen. Op die manier blijven ze betrokken bij de winkel en de toekomst daarvan. Je medewerkers kunnen het verschil maken!

De online training “Van Conversatie Naar Conversie – in 5 stappen naar meer klanten en meer omzet” helpt jouw team goed voorbereid te zijn op de heropening van alle winkels. En voor de winkels die (gelukkig) nog steeds geopend zijn is dit de perfecte online training om te kijken waar je dag in, dag uit het verschil kunt maken voor je consumenten. De training wordt gelanceerd op 2 april en je kunt je via deze link alvast aanmelden om er als eerste bij te zijn. De kosten voor de training zijn normaal €149,00 ex btw en nu €99,00 ex btw om zoveel mogelijk medewerkers hier aan te kunnen laten deelnemen. Na aanmelding ontvang je een bevestiging van de betaling en een mail met instructies.

Blijf zichtbaar in deze bijzondere tijden en blijf investeren in je teamleden. Zij zullen dit enorm waarderen. Dit is het moment om niet bij de pakken neer te gaan zitten maar om creatief en ondernemend te blijven. Bijzondere situaties vragen om bijzondere strategieën. Investeren in de ontwikkeling van je team blijft altijd een van de meest belangrijke strategieën. In goede en minder goede tijden. Laten we samen het verschil maken en gaan voor een positieve mindset! Deze online training helpt daar bij. Ik hoop jullie gauw te mogen ontvangen in mijn online omgeving.

Terug naar het overzicht