Coachingsessie

In 5 stappen naar meer klanten en meer omzet? In een half uur gratis coaching krijg je van mij de tools om je business te laten groeien.

Wil je van meer kijkers kopers maken? Wil je meer omzet uit je klanten halen? Wil je weten hoe je meer stuks per klant verkoopt? En wil je je hoger geprijsde artikelen niet alleen maar in de sale verkopen maar ook voor het volledige bedrag?

Neem dan CONTACT op voor een gratis coaching van een half uur. Samen kijken we naar de knel- en verbeterpunten, je doelen, je volgende stappen en wat je zou kunnen helpen om dat grote doel te bereiken. Ik denk graag met je mee zodat je echt de omzet kunt realiseren die je wilt.

In de 9de aflevering van de VRIJDAGSE VRAGENSESSIES een vraag die luidt als volgt:

“Buiten de verkoop zijn er natuurlijk zo veel meer taken om een winkel te draaien. Maar de verkoop staat natuurlijk op 1. Maar hoe krijg je je team hier constant in mee, zonder dat jezelf hierin constant moet sturen? Dus van taakgericht naar klantgericht? Dat dit van alle teamleden een tweede natuur wordt? En multitasken/multihelpen; meerdere klanten tegelijk helpen, en niet alleen focus op 1 klant? Het valt mij op dat dit vaker voorkomt bij teamleden die al vele jaren in de retail werken…”

In de video geef ik hier antwoord op.