Online training “van conversatie naar conversie – in 5 stappen maar meer klanten en meer omzet”

Geplaatst op door in de categorie Blog

Individueel ontwikkel budget in de CAO voor non food retail

Veel retailers in het land lopen vooruit op de maatregelen van de regering en besloten begin deze week hun winkels al (deels) te sluiten, zoals IKEA, de Bijenkorf en van Haren. Daar komt vandaag, 19 maart 2020, H&M bij die om 17:00 uur de deuren sluit. INretail adviseert de overige retailers om nu al een noodplan op te stellen om zich voor te breiden op gedwongen sluiting. 

Heb jij al nagedacht wat je medewerkers kunnen doen als ze thuis komen te zitten tijdens deze gedwongen sluiting? Ze kunnen bijvoorbeeld een online verkooptraining volgen zodat wanneer de winkel weer open mag, ze er weer volop tegen aan kunnen met nieuwe inspiratie. 

Met de online training “van conversatie naar conversie – in 5 stappen naar meer klanten en meer omzet” kunnen je medewerkers vanuit huis achter de laptop of via hun smartphone deze training volgen. Er wordt een werkboek bijgeleverd zodat ze heel interactief bezig zijn om zichzelf te ontwikkelen en up-to-date te blijven.  

2 april 2020 wordt de training gelanceerd en normaal zijn de kosten daar €149,00 van. Om zoveel mogelijk medewerkers hiervan gebruik te kunnen laten maken in deze bijzondere tijden verlaag ik de prijs tijdelijk, tot 1 mei 2020 minimaal, naar €99,00 per medewerker. 

Goed om te weten dat er sinds 1 januari 2020 een Individueel Ontwikkel Budget is als nieuwe arbeidsvoorwaarde voor de retail non-food. Het totale opleidingsbudget bedraagt €150,00 per medewerker per jaar, wat neerkomt op €12,50 per medewerker per maand. Dit bedrag wordt normaal gesproken per maand achteraf geïnd.

I.v.m het corona virus heeft INretail met de vakbonden kunnen afspreken dat het Individueel Ontwikkel Budget (IOB) dat medewerkers sinds 1 januari 2020 opbouwen, niet in april voor het eerst betaald dient te worden, maar per 1 juli. Dan worden de eerste twee kwartalen betaald.  Dus dat is goed nieuws. 

Zo kunnen we samen al starten met de toekomst NA het corona virus. Je medewerkers blijven betrokken gedurende de  “lockdown” periode en als ze weer aan het werk mogen zijn ze super gemotiveerd en geïnspireerd im alles wat ze geleerd hebben in de praktijk te brengen.

Wil je hier meer over weten? Bellen kan naar +31642247201 of mailen naar info@jacquelineklappe.com

Terug naar het overzicht